Monstruozni plan blaćenja predsjednice Kolinde Grabar Kitarović nije počeo sa „slučajem Mamić“, a nije prestao ni nakon slučaja Lozančić.

Upravo danas, svjedoci smo bezprizornih nasrtaja na instituciju Predsjednice država, a nasrtaji su poprimili takve razmjere i idu do te mjere stavljajući Predsjednicu čak u kontekst ustaštva, fašizma, netolerancije, kršenja ljudskih prava i kršenja novinarskih sloboda. Kad vidimo iz kojih to centara moći kreće potpuno je razvidno kako je Predsjednica kao daleko najomiljenija političarka u Hrvatskoj, „medijskim crveni brigadama“ bila i ostala glavna meta pomoću koje žele rušiti novo formiranu vlast.

Zdravko Mamić i njegovi navodni krimeni samo su gusta magla koja treba prekriti glavni operativni plan u čijem je središtu upravo predsjednica Republike, a uloge kolateralne žrtve u ovom procesu potpuno su zamjenjena teza. Taktika poraženih mentalnokomunističkih snaga je apsolutno razgolićena!

Blaćenje predsjednice opasno podgrijava Zoran Milanović, poglavito svojom izjavom:

„Tajne sa transkripata o Predsjednici i njenom druženju s polusvijetom odnjet ću u grob, jer dužnost mi nalaže da to ne iznosim“!

Pitanje je jednostavno? Kojim je ekskluzivnim pravom Milanović došao u posjed obavještajnih materijala koji navodno teško kompromitiraju instituciju predsjednice Republike?

U svim normalnim državama koje imaju kakav-takav sustav obavještajne sigurnosti ova monstruozna Milanovića rečenica bila bi okarakterizirana opasnom izjavom i prijetnjom nacionalnoj sigurnosti i izravnim udarom na ustavnu instituciju predsjednice države!

Ta izjava je poziv i uputa medijima da spinovima, trolanjem i masovnim razbuktavanjem mašte dokuče koje su to tajne koje Milanović skriva o Predsjednici? Onda se krene od „plesanja na stolu“ s Mamićem i samo dragi Bog zna gdje će to sve završiti u pokvarenoj mašti morbidnih i opskurnih medijskih oligarha kakve svijet nije vidio od Gebbelsa do Aleksandra Rankovića i Milovana Đilasa.

Osnovni cilj je oblatiti predsjednicu Republike na osobnom i privatnom planu, zatim posvađati predsjednicu s premijerom Oreškovićem, a na kraju posvađati međusobno i predsjednicu Republike, premijera Oreškovića i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka.

Na perfidan način, preko kmerskih podanika taj paket spinova svakodnevno se lansira putem mainstream medija i ispire se mozak Mostu kao najvažnijem, ali najneiskusnijem akteru svih političkih događaja današnjice. Na kraju se sve prelama preko odnosa Mosta i Domoljubne koalicije ponovo s istim ciljem, a to je rušenje ove Vlade i sve taktike idu prema tom krajnjem cilju. Zdravko Mamić je tu potpuno nevažan!?

U obavještajno sustavu države, nakon predsjedničinog izraženog nepovjerenja Draganu Lozančiću, vlada potpuno bezvlašće i kaos! Službe su blokirane do te mjere i praktično su otvoreni svi komunikacijski kanali, informacije cure na sve strane i to se događa baš u ovim najdelikatnijim trenutcima ugroza od prijetećeg terorizma na ovoj značajnoj geostrateškoj izbjegličkoj ruti ali i ruti prodora Rusije prema Sredozemlju.

Operativni plan „Barbika“, koji je kreirao Josipovićev tim, još nije zatvoren premda je počeo još prije dvije godine s nizom inačica kao što je „Trilaterala“, „masoni“, Bilderberg, „Komitet 300“, „Rotscheildi“, „novi svjetski poredak“, „genderizam“. Tko zna s čime sve nisu povezivali Kolindu Grabar Kitarović kako bi ju zaustavili na putu prema Pantovčaku. Plan potpunog srozavanja njenog privatnog života i ugleda, urušavanjem njezinog demokršćanskog svjetonazora kulminirao je objavom „njenih“ fotografija s neke egzotične plaže, a srpski i regionski krugovi bliski Josipoviću i Milanoviću odradili su svoju bratsku rolu u ovom specijalnom ratu.

Monstruozni plan je vrlo razvidan. Od jedne zgodne, moralne i pametne žene medijsko žutilo potpomognuto obavještajnim podzemljem u trenu će stvoriti nemoral svakog oblika, preplaviti će naslovnice, a narod željan senzacionalizma, željan sprdanja s autoritetima to prihvaća kao gotovu stvar. U ovom nepoštenom i nemoralnom svijetu svi su lopovi, svi se prostituiraju, svi su na rubu elementarne pristojnosti pa zašto to ne bi bila i hrvatska predsjednica. Takvu sliku, najmanji je problem stvoriti ako imamo do srži pokvarene režisere? A imamo!

Postoji li bilo šta što bi moglo prekinuti te monstruozne planove i koja je uloga DORH-a i Dinka Cvitana u ovom političkom pornografskom žutilu. Iz svega što se događalo, svakom prosječnom pratitelju političkih zbivanja potpuno je jasno kako su u ovom kaosu najvjerojatnije prekršeni brojni zakoni, a moguća kaznena djela tek treba istražiti. Kako Dinko Cvitan misli ostati na svom položaju, kako misli nadalje raditi na jednoj od najvažnijih funkcija u zemlji, ako šutke promatra šta se događa čekajući dan kada će sve isplivati na površinu nekim drugim kanalima koje on uopće ne kontrolira? Kako misli ostati na svom položaju ako nije spreman procesuirati kriminalce koji dolaze iz Milanovićevog tabora? Takav rasplet čekanja svršenog čina, za njega bi značio gubitak svakog povjerenja, vjerodostojnosti i na kraju gubitak posla.

Čini mi se da su se grdno prevarili oni koji su podcjenili instituciju i pamet hrvatske predsjednice!? Čini mi se, mnogi su se prevarili podcjenjujući njenu moć legitimnog korištenja maksimuma njenih predsjedničkih ovlasti? Čini mi se kako su se mnogi prevarili kada su podcjenili moći DORH-a, moć i ambiciju glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana? Ambicioznog, a zašto ne i poštenog?

Iz visokog neimenovanoig izvora bliskog „odvjetništvu“ pouzdano se doznaje da je baš Dinko Cvitan izvjestio predsjednicu Republike kako je upravo ona meta Milanovićevog obavještajnog aparata na čelu sa Lozančićem, a pri tom je, opći je dojam, počinjeno više kaznenih djela. Vrlo logično, jer DORH je jedna od institucija na samom izvoru svih informacija zbog zaštite zakonitosti i progona svih izvršitelja kaznenih djela. Dužnost DORH-a nije samo procesuirati već, zajedno sa SOA-om, i preventivno djelovati u zaštiti institucija od mogućeg kriminala i mogućih kriminalaca.

Ako je ovo istina, a sve indicije govore da jest, vrlo brzo bit će skršeni svi operativni planovi od „Barbike“ do izrade obavještajno-psiholoških profila svih članova grupacije MOST. Možemo očekivati da će se monstruozni medijski napadi na Tomislava Karamarka, Miju Crnoju i Zlatka Hasanbegovića strukturama vratiti kao bumerang i poslati ih u ropotarnicu političke povijesti!?

Možemo očekivati nova spektakularna uhićenja, ali ovaj put na „lijevoj strani ulice“ ,koju reketare i kontroliraju mafijaški Milanović-Rankovićevski klanovi!? Oni pjevaju zadnji labuđi pjev.

Možemo očekivati i s pravom očekujemo potpunu stabilizaciju hrvatskog obavještajnog sustava koji je dio euro-atlantskog obavještajnog aparata i radi zaštite nacionalnih interesa Hrvatske, kao i radi globalne zaštite EU u ovim teškim vremenima prijetećeeg terorizma.

Na potezu je Tomislav Karamarko, potpredsjednik Vlade sa svim ovlastima na području unutarnje politike i nacionalne sigurnosti! Na potezu je premijer Tihomir Orešković!

 

Kazimir Mikašek-Kazo