Davor Bernardić, u svom je automobilu uhvaćen s 0,94 promila alkohola u krvi i brže bolje, ispričao se naciji.

Međutim, Gordan Maras, sručnjak za uništavanje malih poduzetnika u Hrvatskoj, još je brže obavijestio sve medije o tom Bernardićevom nestašluku i to ne bi bilo ništa čudno, pogotovo što se sve događa neposredno prije sjednice GO SDP-a u ovoj bjesomučnoj predizbornoj, komunističkoj utrci za novog predsjednika SDP.

Čudno je to,od koga je Maras dobio tako precizne informacije koje je munjevito raširio medijima? Odgovor je jednostavan. Dobio ih je od Ranković-Milanovićevske milicije!

I to ne bi bilo ništa čudno da je ministar policije kojim slučajem još uvijek Ostoja Ranković. Ali nije, ministar je Vlaho Orepić!?

Ili je ili nije?

Dakle, nominalno je ministar Orepić, a stvarno svim policijskim represivnim aparatom još uvijek vladaju Milanović i Ostoja, bez ikakve sumnje.

I sada će psihijatar Petrov ponovo po ne znam koji put zaplakati kako ga pojedini mediji neselektivno, bez razloga napadaju, a imamo eklatantan primjer iz ovog medijskog slučaja da ne vladaju oni koji su izabrani od naroda, da ne vladaju pobjednici već poraženi na zadnjim izborima.

U Glasu Slavonije, osvanuo je članak g. Glibote pod naslovom „Karamarko sramotno protiv lustracije!“

Karamarko u Hrvatskom državnom saboru ima samo 59 ruku, a sve druge ruke su „sramotno protiv lustracije“ i ne znam na koji način Karamarko može bezuvjetno inzistirati na lustraciji u ovom političkom „bosanskom loncu“!?

Postavlja se retoričko pitanje - zašto Karamarka već četiri godine svi mentalnokomunistički mainstream mediji progone kao zvijer ako je on „sramotno protiv lustracije?“ Zar ne bi bilo logično da mu kmeri pomažu i potiču ga ako je „sramotno protiv lustracije.

>>Bruna Esih: Ne nasjedajmo na konstrukcije o lustraciji - pričekajmo referentnu točku za javnu raspravu (Video)

Ima onih koji tvrde da je Karamarko „sramotno protiv lustracije“ jer navodno čuva HDZ-ovce koje treba lustrirati do te mjere da bi se u tom slučaju HDZ raspao. Ako je tome tako, onda bi spomenuti kmerski mediji ohrabrivali Karamarka da pokrene lustraciju i time razbili HDZ!?

Ne pije vodu!?

Dakle, nema nikakve logike prozivati Karamarka da je on „sramotno protiv lustracije. Jedina je logika da trenutno, u ovim političkim okolnostima nema političkih uvjeta bezuvjetno inzistirati na lustraciji.

Čini mi se da je na djelu dobro osmišljena međunarodna urota političke likvidacije Karamarka, slabljenja desnog HDZ-ovog krila i stvaranje pretpostavki za neku „veliku koaliciju“ s Komadinom i „novim“ SDP-m. Toj novoj „umivenoj ljevici“, nekim novim umjerenim kvazi socijaldemokratima trebali bi se pridružiti svi od lijevog centra na lijevo i stvoriti jedan snažan lijevi blok. Tu bi bili i neki sadašnji koalicijski partneri HDZ-a kao npr. D.Kosor, Bandić, Glavaš, pa onda Josipović, Holy, Jurčić, Linić, Živi zid, dio Mosta, Prgomet, Petrina i svi sadašnji kukurikavci.

Izgleda impresivno!

Ako bi se to dogodilo HDZ, bi dugoročno izgubio vlast ili bi bio prisiljen ući u tu „veliku koaliciju“.

Taj plan postoji i Karamarko smeta baš zbog toga što je on za lustraciju, ali ovog trena to ni u ludilu ne može provesti.

Postoji teorija da je Karamarko premjer, a Orešković samo figurira. Kad bi Karamarko imao najveću političku moć odavno bi Brkić bio ministar branitelja i odavno bi Lozančić bio smjenjen. Kad bi Karamarko bio najmočniji onda sigurno prvi suradnik premijera ne bi bio Jakša Puljiz, doktorant bivšeg ministra Grčića koji praktički nije povukao ni 10% sredstava iz EU fondova. Dakako s izborom Puljiza najzadovoljniji je Grčić, kao što je s izborom Orepića najzadovoljniji Ostoja Ranković.

Lijepa je vijest da je naš ministar Miro Kovač za najbližu suradnicu izabrao gospođu Zdravku Bušić koja je bila najvjernija suradnica predsjednika Tuđmana!

Milicija dila informacije Marasu, milicija vlada, Orešković glumi da vlada, predsjednica Republike je sve više pod blokadom, a međunarodni urotnici i uvozni lobi rade na „velikoj koaliciji“ koja je „sramotno protiv lustracije“.

 

Kazimir Mikašek-Kazo