Glasnogovornik Mosta Nikola Grmoja, statusom na društvenim mrežama, iznova se obrušio na koaliciju SDP-a i HSS-a. Uzročnik je i ovaj put - Stipe Gabrić Jambo.

-Gospoda Milanović i Beljak na scenu su vratili čovjeka koji je poharao gradsku blagajnu Metkovića i protiv kojeg se trenutno vode čak tri sudska procesa. Vađenje iz naftalina Stipe Gabrića Jambe nastavak je tragične politike koja je ovu zemlju koštala budućnosti.

U nadolazećem razdoblju očekujem enormno puno medijskog prostora za Jambino udaranje po Mostu za što će biti nagrađen saborskim mandatom, a on se nada i nekim visokim mjestom u Ministarstvu poljoprivrede. Njegov jedini zadatak bit će pljuvanje po Mostu i Boži Petrovu kojem Milanović ne može oprostit jer je osujetio njegove namjere da raskoli Most podzemnim igrama.

Zaboravljaju svi oni koliko je Most tvrd orah. Ako se gospoda ne sjećaju neuspješnog lomljenja Mosta, neka se informiraju kako su nas Karamarko i Jambin prijatelj Bandić pokušali presložiti i izbaciti iz igre. Svi znamo kako je to završilo - napisao je Grmoja u objavi na facebooku. 

Poznavatelji političke scene u Hrvatskoj vjeruju, pak, kako u koaliciji SDP-a i HSS-a ima i jedna dobra stvar.

-Tamo gdje je Jambo, Most sigurno neće. I obrnuto. Stoga se s pravom možemo nadati da ćemo nakon nadolazećih prijevremenih izbora imati manje zabava na dnevnoj razini nego je to bio slučaj prošle zime - zamjetio je jedan poznavatelj političke scene u Hrvatskoj očito aludirajući na mogućnost tijesnog izbornog rezultata i dobro poznato Mostovo insistiranje na tripartitnoj vladi.

 

R.H.