Nakon što je objavljeno reagiranje mladih liberala Splitsko – dalmatinskog HSLS-a kako je Forum mladih splitsko – dalmatinskih SDP-ovca grubo omalovažio predsjedničku lentu od izvora iz SDP-a dobili smo zanimljiv dokaz iz koga je vidljivo da zvijezdu petokraku i druga Tita voli i aktualna zamjenica ministra branitelja Vesna Nađ.

Naime, na profilnoj slici SDP-a Travno od 26. siječnja ove godine ponosno pozira „najveći sin naših naroda i narodnosti Josip Broz Tito“, koga međunarodni krugovi rangiraju na visoko deseto mjesto najvećih zločinaca XX. stoljeća, odgovornog za smrt milijun ljudi.

Međutim, ono što nam je posebno zapelo za oko svakako je osoba koja je „lajkala“ ovu objavu. Na fotografiji se nedvojbeno vidi kako je veliki fan "ljubičice bijele" i aktualna zamjenica ministra branitelja Vesna Nađ.

Travno je inače njena stranačka baza, kao i baza ministra Gordana Marasa u čijem je timu Vesna Nađ bila u vrijeme održavanja izbora za čelnog čovjeka zagrebačkog SDP-a.

Ostaje nejasno kako to da zamjenica ministra branitelja, čiju ostavku već više od četiri mjeseca traže hrvatski branitelji, može veličati druga Tita i zvijezdu petokraku na njegovoj šapci ako je poznato da je ta zvijezda petokraka nanijela toliko boli i ranjavanja hrvatskim braniteljima za čije bi se primarno interese Vesna Nađ trebala zalagati.

Dio SDP-ovaca, koji su nam i dostavili ovu fotografiju, zatečeni su i pitaju se misli li Vesna Nađ da se na ovaj način uistinu vodi moderna politika, temeljena na europskim vrijednostima i Deklaraciji Vijeća Europe koja nedvosmisleno osuđuje komunističke zločine?

Što na sve ovo sve ima kazati ministar Predrag Matić ili Zoran Milanović, ne znamo. Znamo što o ovome misli ogromna većina hrvatskih branitelja i naroda.

Ovo je, kako ističu branitelji, jedan od dodatnih razloga zašto bi Vesna Nađ trebala bez razmišljanja odmah podnijeti neopozivu ostavku!

Podsjetimo, SDP-ovim dužnosnicima ovo nije prvi put da javno veličaju komunističke zločine i zločince. Na parlamentarnim izborima 2007. sa Iblerova se trga orilo Po šumama i gorama, pa je na dojavu zabrinutih građana morala uredovati i policija.

 

Josip Zdunić