Sastanak između Drage Prgometa i Zorana Milanovića, održan je u srijedu navečer u stanu Ante Kotromanovića na zagrebačkom Laništu.

Drago Prgomet nije se danas popodne pojavio na sastanku MOST-a i kako doznajemo zabranjeno mu je bilo kakvo javno istupanje u ime ove političke grupacije.

Međutim, Prgomet se večeras na zagrebačkom Laništu, uz posredovanje Ante Kotromanovića, tajno susreo s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem.

Sudeći prema insiderskim izvorima do sastanka je došlo u stanu Ante Kotromanovića na zagrebačkom Laništu.

Podsjetimo, riječki Novi list je danas, pozivajući se na visokopozicionirani izvor u SDP-u, ustvrdio da su Prgomet i Milanović već dugo u kontaktu.

-S obzirom da su Milanović i Mostov Drago Prgomet cijelo vrijeme u kontaktu, u dijelu SDP-a smatraju da bi uz mjesto podpredsjednika Vlade i resor pravosuđa to partnerstvo između SDP-a i Mosta trebalo zapečatiti i podrškom Prgometu u kandidaturi za gradonačelnika Zagreba 2017. godine . ustvrdio je danas Novi list.

Prgomet potvrdio susret s Milanovićem

Drago Prgomet potvrdio je Večernjem listu da je danas razgovarao sa Zoranom Milanovićem.

"Na naše pitanje jesu li se sastali u stanu ministra obrane Kotromanovića, Prgomet nije želio konkretno odgovoriti. Samo je dodao da je razgovarao i s Milanovićem i s Karamarkom i s Reinerom i da od razgovora ne bježi. Na ponovljeno pitanje rekao je da je sve što je mislio reći već rekao", javlja Večernji list.

Petrov smijenio glasnogovornicu i zabranio istupe Dragi Prgometu

Tijekom dana, šef Mosta Božo Petrov smijenio je stranačku glasnogovornicu Sanelu Dropulić koja je kroz jutro novinare informirala o događajima u toj stranci, a koja je slovila kao suradnica Drage Prgometa, javlja Jutarnji list.

U emailu koji je dojučerašnja glasnogovornica Dropulić proslijedila medijima piše da "odlukom Petrova ulogu glasnogovornika Mosta do daljnjega ima agencija Grizli komunikacije d.o.o.".

Isto tako u tom emailu piše: "Dr. Prgomet do daljnjega neće davati izjave".

Podsjetimo, Drago Prgomet se nije pojavio ni na poslijepodnevnoj tiskovnoj konferenciji Mosta iako je isprva bio najavljen njegov dolazak.

 

V. Lju.