Drago Prgomet izašao je iz šinjela Budimira Lončara, kao što je ovaj izašao iz šinjela Josipa Broza Walthera, koji je pak izašao iz šinjela druga Gruzijca Džugašvilija Staljina, koji je pak izašao iz Rollce Royce-a (jednog od 15 komada modela "Silver Ghost" nabavljenih 1921. za potrebe Revolucije!) druga Lenjina!

Kad je drug Budimir Lončar inzistirao na embargu na uvoz oružja za obranu Hrvatske, u jesen 1991. godine, nije on to napravio zato što se borio za cjelovitu Jugoslaviju, nego zato što se borio za cjelovitu UDB-u! Naime, uplašio se da ako UDB-a izgubi kontrolu – što se lako moglo dogoditi s nezavisnom Hrvatskom! – postoji neugodna mogućnost da će se netko sjetiti svih ubojica UDB-e i KOS-a i da bi im lako mogao suditi! Recimo njemu, Milki Planinc, raznim Josipovićima, Ivici Račanu itd...

Zločinačka organizacija Komunističke partije Jugoslavije počiva na ubojici, lažnom bravaru Josipu Brozu, koji je bio likvidator u španjolskom građanskom ratu. Da bi došao na čelo terorističke partije, morao je sudjelovati u beskrajnim cinkanjim 800 jugoslavenskih komunista u hotelu LUX u Moskvi, gdje je ostao kao posljednji preživjeli, jer je cinkao brže i uvjerljivije od drugih. Ovo se mora uvijek nanovo naglasiti jer je samo tako moguće shvatiti beskrajne likvidacije od 1945. do 1954. godine, kada likvidator Broz, posve preokreće svoju zločinačku karijeru i postaje globalni mirotvorac udružujući se s nizom sebi sličnih, bizarnih diktatora diljem ovog krvavog planeta. Napokon je Likvidator postao prvi među jednakima na trećem putu, tzv. Most između nepomirljivih blokova komunističke Rusije i kapitalističkog Zapada. Taj putujući cirkus ljudoždera i luđaka, poznat kao Pokret nesvrstanih, svjetionik je u noći za Budmira Lončara.

Most, odnosno njegov dograđeni dio, je najnovija ekshibicija Budimira Lončara, vječito borca za prava UDB-aša, lažljivog i neiskorenog čak i kad samo kimne glavom u znak nevoljkog pozdrava. Uvijek kad bih sjedio u njegovoj blizini osjetio bih jednu hladnoću koju nosi čisto Zlo sa sobom. Budimir Lončar i dalje je vjeran svom zločinačkom komandantu, trostrukom narodnom heroju (?!) Josipu Brozu. Lončarova oporuka, kao i svih njegove vrste započinje sa: "Ako ikada umrem..." – a završava sa – "...čuvajte mi UDB-u, Stjepana Mesića, Ivu Josipovića i Dragu Prgometa!"

Gledao sam jučer na televiziji ispovjed skrušenog Prgometa (bez tona, da se ne rasplačem od smijeha!) i nevjerojatno je koliko su njegove oči i njegov govor tijela odavali da laže! Drago Prgomet dobio je zadatak od Budimira Lončara da sruši Karamarka rovareći unutar HDZ-a, no kad mu to nije uspjelo, prešli su na plan B – rušenje Karamarka preko dograđenog i lepršavog Mosta! Nevjerojatno je koliko su mediji, dirigirani od Budimira Lončara, zvanog Walther P 38, učinili na promociji skupine nepoznatih ljudi, pretvarajući ih medijskim spinovima u "heroje radničke klase, udarnike bez mane", iako je riječ u jednoj od najjadnijih i najljigavijih Lončarovih medijskih  prijevara.

Uvijek mi je zabavno kad netko smatra da je Hrvatska narodna stranka (to su oni bez birača!) prirepak Srpske demokratske partije Zorana Milanovića. Stvari stoje posve suprotno: Srpska demokratska partija Zorana Milanovića pridružena je Hrvatskoj nenarodnoj stranci, koja je pak pretorijanska garda Budimira Lončara. Također mi je zabavno kad vidim da je Lončar formalno bio ispod predsjednika Mesića i predsjednika Josipovića kao savjetnik za međunardnu prodaju maglu, a u osnovi oni su bili njegova potrčkala za "Regijon"! Nisu Josipović i tragikomična ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić trčali stalno u Beograd (samo) zato što su to željeli – već zato što je to naredio Lončar! Nakon što je predizborna prijevara uspjela, sad ti isti medijski jurišnici kreću u razbijanje projekta koji su mjesecima zdušno stvarali. Za čije interese, ne treba uopće pogađati!

Nije Zoran Milanović pružao otpor Njemačkoj zbog izručenja UDB-aša Perkovića i Mustaća, jer je to bila njegova ideja (on ionako nema nikakvih ideja, osim poneke vezane uz alkohol, dobar ručak i ljubavnice!), nego zato što je to naredio Budimir Lončar! Budimir Lončar je Princ Tame "Regijona", ona mračna sila koja spriječava Hrvatsku da se oslobodi mrtvačeve ruke Josipa Broza (s dijamatnim prstenom NKVD-a!), koja s Dedinja doseže do Banskih dvora (a još do nedavno i do Pantovčaka)!

Meni osobno Karamarko nije naročito simpatična politička figura, međutim kad vidimo koliko se mračni "lončarovci" trude da ga unište, postaje mi simpatičan. U ovom trenutku Hrvatska nema drugog puta osim Hrvatske demokratske zajednice – Most je u početku imao dobre namjere ali je njegovom rekonstrukcijom pretvoren u trećerazrednu prijevaru sklerotičnog UDB-aša u ofucanom, nekoliko brojeva prevelikom, krvavom šinjelu od kašmira.

 

F. Perić