Velimir Bujanac vratio se spektakularno u Bujicu nakon zasluženog odmora, nakon teške bitke u predizbornoj kampanji, bitke za Hrvatsku, bitke za istinu, bitke za slobodu i demokratičnost hrvatskog medijskog prostora, okovanog mentalnokomunističkom indoktrinacijom.

Dobili smo izbore, ali nismo dobili bitku za istinu, nismo dobili bitku za slobodu, nismo dobili bitku za ravnopravan medijski prostor, nismo dobili bitku za novu pravedniju Hrvatsku čiji temelji moraju biti usidreni na istini, jer u protivnom laž će i dalje dominirati hrvatskim političkom prostorom.

Mnogi su se pitali, o ćemu će u novom ciklusu Bujanac govoriti, izbori su dobiveni, Milanović odlazi u povijest, SDP-u i komunistima prijeti raspad i čini se nedostaje tema koje bi mogle i nadalje Bujančevu publiku držati u napetosti tri puta tjedno. Jučerašnja Bujica, film o HNES-u, „Hrvatskom nacionalnom etičkom sudištu“, daju naslutiti da tek sada počinje prava epska bitka za Hrvatsku, bitka za istinu.

HNES je etički osudio zločinca Tita, njegove sljedbenike koji tvrde da je zločinac Tito najbolje što je Hrvatska u povijesti imala, osudilo je Zorana Milanovića za veleizdaju hrvatskih nacionalnih interesa. HNES je osudilo Josipovića, Mesića, Teršeličku, Pupavca, Carla Bildta, a na listi veleizdajnika, podupiratelja zločina, onih koji zločine zataškavaju, na listi optuženika ima još puno imena koja će se kad tad morati suočiti s moralnom i stvarnom osudom. Iza nedjela ovih veleizdajnika i zločinaca krije se samo jedna velika ideja, ideja trovanja i negacije hrvatske državnosti, negacije Hrvatske kao samostojeće države, negacija temelja stvaranja hrvatske države, negacija nacije i hrvatskog naroda.

>>New York Observer: Teroristički čin u zračnoj luci "La Guardia", 1975., izvela jugoslavenska UDBA

Etičke osude HNES pod vodstvom prof.emeritusa dr. Zvonimira Šeparovića, tog 88-godišnjaka s nepresušnom mladenačkom energijom , uz pomoć vrsnih pravnika, najvećih živućih povjesničara Hrvatske kao što je prof. Josip Jurčević, uz pomoć uglednih akademika Pečarića, Debelića, tu je i prof. Zdravko Tomac, Zvonimir Hodak, uz pomoć priznatih dramskih umjetnika, književnika, pjesnika i slikara, a nadasve uz pomoć živih svjedoka, iznjedrilo je etičke presude kao snažan temelj za buduće, pravno utemeljene optužnice jednom zločinačkom režimu koji i dan - danas na tim eklatantnim zločinačkim temeljima i nadalje želi vladati Hrvatskom, VLADATI vječno!

Etičke presude HNES-a, temelj su za sveobuhvatnu lustraciju hrvatskog društva, za osvjetljavanje svih kutaka mračne komunističke prošlosti, za osvjetljavanje lica sljedbenika tog režima, za osvjetljavanje lica krivotvoritelja povijesti kao što su Jakovina, Klasić i nihov idejni otac Slavko Goldštajn koji i dan danas odgaja jednu cijelu plejadu krivotvoritelja povijesne znanosti, odgajatelja naše djece i unuka ,s tvrdnjama da je zločinac Tito bio najbolje što je Hrvatska imala. Treba osvjetliti lica onih koji plaćaju krivotvoritelje, koji skrivaju zločine, koji skrivaju istinu od hrvatskog naroda, treba ih lustrirati samo iz jednog razloga. Da laž ne bi vladala vječno!

Moderna kriminalistička forenzika više ne treba žive svjedoke kako bi mikroskopskom točnošću ustanovila hodogram zločina, motive zločina , nalogodavce, izvršitelje i način izvršenje tog zločina. Forenzika današnjice ne treba otkopati svih 1700 jama diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine da bi detektirali rukopis zločina! Dovoljne su „Huda jama“, „Macelj“, „Tezno“, jame koje su do sada najdetaljnije istražene, da bi se podigla optužnica protiv poznatih počinitelja i nalogodavaca, optužnica za masovna ubojstva.

Ubojstvo jednog čovjeka u zakonodavstvu svake normalne države nikada ne zastarjeva i ono uvijek mora imati prvo mjesto prioriteta svakog pravosuđa, svake vladajuće pravedne politike.

Tužitelji HNES-a raspolažu sa tisućama stranica neoborivih dokaza za počinjenje masovnih zločina, raspolažu izjavama živih svjedoka koji su se taj dan umornim staračkim koracima približavali govornici u dvorani Vatroslav Lisinski svjedočeći istinu. Mučenici Štedul, Veslica, žrtve najokrutnijih metoda komunističkig progona ostavili su nijemima 2000 nazočnih u velikoj dvorani Vatroslav Lisinski, tog dana kada je započeo proces lustracije u Hrvatskoj.

Časna sestra Bernadeta Crnogorac, sestra umorenog Stjepana Crnogorca, pročitala je molitvu za sve umorene, pročitala je molitvu za svog brata, molitvu koja je izazvala more suza u prepunoj dvorani. Njen brat Stjepan Crnogorac, koji je iz Gruda, iz Hercegovine 1971. god., mnogo godina iza krvavog drugog svjetskog rata, studirao u Austriji željan slobode i novih znanja, otet je i u Sloveniji najokrutnije, bez ikakvog razloga, bez ikakve optužnice, umoren od ruke Titove UDBE.

Dokazi za taj zločin koje je pribavio gospodin Roman Leljak toliko su očiti da je u dokaznom materijalu inkorporirana tonska snimka zadnjih riječi mučenika Stjepana. Živi svjedoci govore, mole, plaču, viču u svojevrsnom kriku za istinom, a zločinci i njihovi sljedbenici, zatirači istine, čuvari svog smrtnog poretka, nisu se udostojili poslati ni jednog odvjetnika svoje obrane, jer ne postoji odvjetnik na svijetu koji bi im mogao ishoditi oslobađajuću presudu u ovom procesu. Njihov odvjetnik je „Đavolji odvjetnik Laž“, skrivanje istine, medijska blokada gora od najgoreg staljinizma, njihov odvjetnik je sam Sotona. Zatirači istine podjednako su odgovorni kao i zločinci i to je u pravnom poretku jedina mjerodavna činjenica.

HNES i HŽD, nevladine su udruge koje iz državnog proračuna nisu dobile ni jednu lipu. HRVATSKO NACIONALNO ETIČKO SUDIŠTE i HRVATSKO ŽRTVOSLOVNO DRUŠTVO krajnjim naporima, u derutnim prostorijama, pregalaštvom volontera, trudom ljudi koji vjeruju u istinsku bolju budućnost Hrvatske, budućnost koja će biti svjetla za svakog poštenog čovjeka, opominje novu vlast u Hrvatskoj.

Opominje ih da hrvatsku budućnost ne će moći graditi na temeljima laži i skrivanja istine, opominje ih da pravedno rasporede novčana sredstva udrugama koje tragaju za istinom samo s jednim ciljem. Istina će osloboditi duh hrvatskog čovjeka, a tek oslobođeni duh može proaktivno djelovati za boljitak cijele nacije. Opominje ih da obustave sredstva falsifikatorima, potirateljima svega Hrvatskog, lažnim prorocima kakvi su Pusići, Pupavci i Teršeličke, opominje ih da ne bacaju hrvatske bisere pred svinje, već da sredstva iz proračuna doznače istinskim domoljubima i borcima za istinu.

Ukoliko to naprave imat će snažan suport u nekoliko udruženih nevladinih udruga s kompatibilnim idejama, idejama svjetla i istine. Imat će takvu podršku o kojoj nisu ni sanjali, imat će snažan vjetar u leđa i moći će mirno rješavati krucijalna gospodarska pitanja, ali na temeljima svetonazorskih istina. Ako oni nemaju političke volje zbog oportunih razloga razračunati s lažnim ideologijama, onda moraju narodu dozvoliti da referendumom odluči o pitanju lustracije koja je provedena u svim postkomunističkim zemljama bivšeg istočnog bloka.

Gospodo! Nema čekanja! Nema isprike! Ima bezbroj dokaza o opravdanosti lustracije! Uradite ono zbog čega vas je narod izabrao!

Ako ne napravite radikalne poteze na području lustracije vrlo brzo izgubit ćete ove teško dobivene izbore, zgazit ćete u blato glasove hrvatskog naroda, a oni koji su nominalno izgubili vlast i nadalje će gospodariti medijskim prostorom Hrvatske, gospodarit će političkim prostorom naše Domovine, nadalje će biti gospodari života i smrti!

Tako je bilo posljednjih 15 godina tako će biti i sutra! Vi ste gospodo na potezu!

BEZ LUSTRACIJE NEMA CROATIJE!

 

Kazimir Mikašek-Kazo