Večeras oko 19.30, u vrijeme središnjeg Dnevnika, u Corner baru u atriju Ban centra, u blizini Trga Josipa Bana Jelačića, sastali su se ministar u odlasku Ostoja Ranković i urednik portala Telegram Igor Alborgeti.

Uredno su se povukli na galeriju gdje mu je Ostojić predao punu vrećicu dokumenata, potvrdile su osobe koje su se večeras slučajno zatekle na tom mjestu.

Osnovano se pretpostavlja da je ministar Ostojić, koga posljednjih dana u zagrebačkim krugovima u šali zovu "ministar Mudo", uredniku Albogretiju predao nekakve dokumente koji će se narednih dana pojavljivati u Pavićevom Telegramu.

>>Medijske operacije u izvedbi SDP-ovih novinarskih aktivista

Određeni krugovi su skloni vjerovanju da mu je najvjerojatnije predao policijski dosije o crtaču svastike na Poljudu, čije je rješavanje Ostojić mjesecima uspješno zataškavao.

>>Izmišljenim izjavama, N1 i Telegram pokušavaju stvoriti nesporazume između Domoljubne koalicije i Mosta

Podsjetimo, upravo je Pavićev Telegram jedan od ključnih medija preko koga se sustavno pokušavaju stvoriti šumovi između Domoljubne koalicije i Mosta. Telegram je također javno objavio i dokument SOA-e o ratnom putu Mirka Raškovića, iz kojeg je vidljivo da je u ratu bio suradnik hrvatskih službi u redovima pobunjenih Srba.

 

V. Ljubanić