Zašto komunisti nikad neće biti pristojna, hrvatska, građanska stranka koja bi se trebala boriti za prava radnika? Odgovor je u suštini te stranke i u vrijednostima koje su ugrađene u komunizam.

Naime, Lenjina poslali su Njemci krajem Prvog svjetskog rata, kao jednu vrstu po život opasnog nervnog otrova, u zakovanom vagonu iz Švicarske, ne bi li izbacili carsku Rusiju iz rata i oslobodili svoje jedinice na Istočnom bojištu. Što je napravio suludi revolucionar Lenjin? Nasilno je preuzeo vlast, uz pomoć njemačkih carskih jedinica i poduzeo je pljačku epskih razmjera – usporedivu možda tek sa španjolskom pljačkom blaga Maya, Azteca i Inca iz Srednje i Južne Amerike i engleskom pljačkom Indije.

Pri pljački je, naravno, malo vješao i malo streljao, tek toliko da se dobije ugođaj svjetske revolucije, a sve je nadzirao iz jednog od svojih 15 Rolls-Royceva Silver Ghost (kupljenih 1921.!). Komunizam je crven od krvi stotinu milijuna ljudi koje su komunisti pobili na putu u nedohvatljivo "bolje sutra". Ako znamo da su temlji "plemenite" ideje revolucionarne ideje komunizma, koji pljačka sve što se može opljačkati, onda je razvoj "znanstvenog socijalizma" neminovan kroz spiralu Zla.

Jugoslavenski komunizam fini je spoj partizanskog i četničkog revolucionarnog nasilja i lopovluka, koji se zbivao pod Staljinovim šinjelom Prvog Bravara. Kad na vrhu piramide imate nepismenog neradnika koji voli gledati westerne, sustav ne može biti dobar!

"Dobri Drug Tito" bio je luđak od trenutka kad se uključio u "svjetsku revoluciju" (kako nitko nije savršen, u revoluciju se uključio na strani Bijelih, odnosno ruskih carskih jedinica!), a koji je karijeru izgradio na cinkanjima i likvidacijama drugova u moskovskom hotelu "Lux". Čovjek koji je cinkao 800 komunista s područja tzv. Jugoslavije, a koje je "dobri Staljin" s veseljem likvidirao utopivši ih u moru krvi od 30 milijuna Rusa, čovjek koji je 35.000 komunista-staljinista poslao na Goli otok (dakle partijski logor), u najgori koncentracijski poratni logor u Europi, te koji je pobio najmanje 200.000 političkih protivnika nakon Drugog svjetskog rata, a prognao najmanje 500.000 Njemaca i 300.000 Talijana – ne može nikako biti dobar čovjek! Ne zbog svoje (zločinačke!) ideologije, već zbog – matematike!

Perverzni svijet komunizma počiva na nesposobnim ulizicama i cinkarošima – onom revolucionarnom i neradničkom ološu koji je provalio u tuđe stanove, imanja i posjede 1945., znajući da se vlasnici nikad neće vratiti, jer mrtvi se ne vraćaju. Razvijajući sve perverzniji sustav na temeljima "znanstvenog socijalizma", partizani-četnici učvrstili su vlast "nevladinim udrugama", poznatim po kraticama UDB-a i KOS, koje su odgovarale samo Prvom Zločincu "svih naših naroda i narodnosti".

Izgrađujući "samoupravni socijalizam" na načelima "dijalektičkog materijalizma" obogaljili su cijele narode preko niza "kurikulumno bezumnih" reformi školstva (drug Šuvar, drug Jokić!) koje su sve trebale služiti naglašavanju jedinstvenog položaja druga Tita (trostrukog Narodnog heroja!) u Svemiru, Komunističke partije Jugoslavije, UDB-e i KOS-a.

Najgore od svega je što je velik broj sitnih lopova, tzv. Jugoslavena – koje je Drug Tito korumpirao beskrajnim, stvarnim i intelektualnim, krađama narodnog bogastva, dok je za sebe zadržao samo tridesetak rezidencija i nekoliko najnužnijih diktatorskih atomskih skloništa (samo žohari i Drug Tito preživjeli bi atomski rat!) – povjerovalo u sve teorije o "samoupravnom socijalizmu i dijalektičkom materijalizm".

Upravo iz tog društva "probranih drugova i drugarica", odnosno takozvanog "crvenog opančarskog plemstva", "Jugoslavena od stoljeća sedmog, udbaša od stoljeća šestog", regrutiraju se članovi SDP-a i politički sljedbenici Zoke Klauna! Ako nam je jasna povijest bolesti, odmah nam je jasno i da je – neizlječiva!

        Ipak, Zoka Klaun, parodija je "ljubičice bijele" na isti način kao što je "voljeni drug" Tito bio parodijski spoj cara Franje Josipa (čiji je vojnik bio) i druga Staljina (čiji je vojnik postao). S jedne strane, Prvi Bravar volio je carski ugođaj na svom seljačkom dvoru, uz puno najboljeg škotskog whiskeya (donosila ga je "stara komunjara", škotski barun Fitzroy McLean), filmskih glumica, skupih automobila i glisera. Prvi Bravar volio je opuštajuću tišinu tokarskog stroja na Brijunima, na otočju na kojem je "najvolio" primati različite likove iz tzv. Pokreta nesvrstanih. S druge strane "najveći sin svih naših naroda i narodnosti", u ime Partije, omogućio je obilno potkradanje tzv. Jugoslavije, svim drugovima koji su se "snašli". "Snađi se druže!" epitaf je koji bi trebalo uklesati na nadgrobnu ploču Broza bez Države u beogradskoj "Cvećari"!

Dakle, Zoka Klaun parodija je Druga Tita i kao svaka parodija parodije uopće nije smiješan! A najgora stvar koja se može dogoditi ostarjelom klaunu je – da izaziva sažaljenje! Zoka Klaun uništio je pravnog slijednika Brozove Partije vrijeđanjem "šake jada" jer mu je ta "šaka jada" desetljećima pouzdano biračko tijelo! Ono što je u ovome dobro – da je Klaun prisiljen otići!

Ono što je loše, SDP u svojim redovima za čelno mjesto ima kandidate koji su tek parodije druga Zoke! Ili druga Račana! Dakle, gledajući stvari sabrano, nameće se zaključak da komunisti nikad neće biti pristojna, hrvatska, građanska stranka jer se regrutiraju s intelektualnog dna jugoslavenskog "besklasnog" društva, uz preporuke starih jugoslavenskih agenata i nekadašnjih partijskih funkcionara, spremni služiti neumrlim kraljevima komunizma: drugu Lenjinu, drugu Staljinu, drugu Titu, drugu Beriji, drugu Rankoviću, drugu Trockom, drugu Lončaru, drugu Mesiću, drugu Josipoviću...

 

F. Perić