Turizam

Održana 8. Smotra vršidbe žita

U ozračju Biokovo nebu pod oblake, u subotu, 23. srpnja, održala se Osma smotra vršidbe žita u guvnu (gumnu), u zaselku Bakotama-Karlušići, Biokovsko selo, u organizaciji udruge Vitrenik, koja njeguje stare običaje.

2Cellos otvorili festival Poreč Open Air

Spektakularnim nastupom najpoznatijeg hrvatskog dua 2Cellos u impresivnom Valamar Isabella Island Resortu na otoku Sveti Nikola službeno je otvoreno prvo izdanje festivala života – Poreč Open Air.

Otvorena 48. izložba vina kontinentalne Hrvatske

Ministar poljoprivrede Davor Romić otvorio je sinoć 48. po redu Izložbu vina kontinentalne Hrvatske u Svetom Ivanu Zelini, gradu u kojem je tradicija održavanja vinskih izložbi stara više od jednog i pol stoljeća.

Tour of Croatia je najljepša razglednica Hrvatske

Biciklistička utrka Tour of Croatia jedna je od najznačajnijih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj, što potvrđuje interes brojnih poznatih biciklističkih timova te medija koji će sliku iz Hrvatske prenositi na čak šest kontinenata.

Način rada Turističke zajednice Grada Samobora

Reforme koje je dosadašnja Vlada najavljivala i koje se već četiri godine sprema provesti, famozni plan 21, koje su trebale pokrenuti gospodarstvo, nikako da počnu davati potrebne i željne efekte. Pitamo se nekad zašto ne daju pozitivne rezultate?