Listu najvećih zločinaca čovječanstva svojedobno je objavio ugledni britanski DailyMail.

U odnosu na broj stanovnika SSSR-a i Trećeg Reicha ,Tito svakako spada među trojicu najmonstruoznijih zločinaca u povijesti čovječanstva. Tito taj monstruozni realizator Staljinovih ideja na jugoistoku Europe kojega i danas veličaju jugoslavenski komunisti posljednjih godina preimenovani u hrvatske antifašiste vrlo je dobro plasiran na listi najvećih zločinaca.

Ova lista britanskog DailyMail-a ujedno je i najbolji odgovor onim jugonostalgičarima koji ovih dana stvaraju nove mitove o svom navodnom antifašizmu i podgrijavaju stare mitove o navodno genocidnom hrvatskom narodu

To je objavio "ustašoidni" Daily Mail, a vijest je došla ni manje ni više nego iz "ustaške" Velike Britanije. Hoće li nakon ovoga Urša Raukar, Zoran Pusić, Vesna Teršelič, razne nevladine udruge i "kulturnjaci", uz potporu Stjepana Mesića, Ive Josipovića, Budimira Lončara, Vesne Pusić, Zorana Milanovića, Jože Manolića, Neše Stazića i sličnih likova, uz optužbe za oživljavanje ustaštva i fašizma, krenuti u prosvjede pred redakcijom DailyMaila ili pred rezidencijom britanskog premijera u Downing streetu 10. tek ćemo vidjeti.

>>Daily Mail: Tito jedan od največih zločinaca 20. stoljeća odgovoran za smrt 570 tisuća političkih protivnika

Kao što sam tvrdio u zadnjem članku „Hrvatski nacionalni mozaik“, domoljubima, koji fanatičnim idealizmom vjeruju u svoju Domovinu, Bog uvijek pošalje dokaz kako je njihova vjera i idealizam na najboljem putu. Neprijatelji uvijek, kad tad budu kažnjeni i postaju nam najbolji odvjetnici.

Da li je nakon jučerašnje sramotne komemoracije u Jasenovcu i sramotnog povjesnog falsifikata potrošiti makar i jednu grubu riječ o družini na čelu s Stjepanom Mesićem koja se okupila pokloniti se mrtvima, a jedini im je cilj bio ponovo razapeti našu dragu Domovinu. Razapeti, ne za domaće političke potrebe, razapeti Hrvatsku na međunarodnom planu kako su to činili svakodnevno i dok su vladali i sada kada prividno ne vladaju.

Ponose li se Mesić, Josipović, Milanović, Budo Lončar i ostali komunistički Goebbelsi sa činjenicom kako se zajedno sa svojim zločinačkim idolom TITOM nalaze u ovom uglednom društvu „belosvetskih“ zločinaca, opisanih u britanskom listu slikom i djelima?

Hoće li konačno gospodin Milan Bandić progledati, vratiti se svojim demokršćanskim korjenima i odmah, sada, bez populističkog čekanja predizborne kampanje za još jedan mandat gradonačelnika Zagreba, skinuti svjetski priznatog zločinca s najljepšeg, zagrebačkog, Kazališnog trga? Hoće li se smilovati nama, koji ćemo po ne znam koji put 07.05. u prosvjedu „Krug za trg“ tražiti micanje zločinca i mirno slaviti sveca kojega je zločinac poslao u smrt? Hoće li se konačno netko smilovati hrvatskom narodu i skinuti mu s vrata tu desetljetnu zločinačku diktaturu i sve one mentalne komuniste koji politički sanjaju na sinekurama koje im je ostavio svjetski priznati zločinac Tito?

>>"Ustaške zmije", nacionalizirani stanovi i život s antisemitskim stricem

Ima li imalo stida u onoj falsifikatorskoj, otužnoj koloni koja jučer, umjesto pijeteta mrtvima razapinje već toliko puta razapetu Hrvatsku i hrvatske domoljube.

I kao obično, Bog nam preko britanskih medija, za koju mnogi s pravom smatraju kako nam nisu skloni, šalje dokaze da nam politički neistomišljenici, namjerno ili slućajno, ponekad mogu biti najbolji odvjetnici.

 

Kazimir Mikašek-Kazo