Luka Mišetić, nekadašnji odvjetnik generala Ante Gotovine i osoba koja zastupa interese Republike Hrvatske u arbitražnom postupku s mađarskim MOL-om na društvenim je mrežama problematizirao medijske udare od strane Gorana Malića i Denisa Kuljiša, te upozorio na njihovu povezanost s Tomislavom Karamarkom ali i medijima bliskim Jozi Petroviću, ključnom čovjeku MOL-a u Hrvatskoj.

-Vidim da me Gordan Malic napada sa nevjerojatnim lazima i budalastinama. Biti cu jasan: svaka Maliceva insinuacija je apsolutna laž. Ali nista novoga. Navikao sam na Maliceve lazi jos iz vremena progona Ante Gotovine, kada je objavljivao tekstove u Globusu da je Ante Gotovina povezan s narkodilerima i da je trgovao drogom u Sepurinama - napisao je odvjetnik generala Gotovine na svome Facebook profilu.

U nastavku se osvrnuo i na vezu između Gorana Malića i Denisa Kuljiša te medija pod kontrolom Joze Petrovića, glavne osobe Mol-a u Hrvatskoj.

-No, onda se ukljucio Malicev drug Denis Kuljis, koji ponavlja Maliceve lazi i budalastine. U novinarskim krugovima zna se da su Malic i Kuljis "nokat i meso."Pricu sa Facebooka onda prenosi portal "Energy Press," za kojeg se osnovano sumnja da je pod kontrolom Joze Petrovica. Tko financira portal "Energy Press"? Vjerojatno neka energetska firma koja zeli plasirati svoje teze u Hrvatskoj. Da sam novinar, kopao bi malo po tom "Energy Pressu" - pojasnio je Mišetić.

Nije propustio pojasniti niti odnos između Gorana Malića i Tomislava Karamarka.

-A Gordan Malic i Tomo Karamarko su jako, jako bliski. Od vremena kada je Karamarko zaposlio Maliceva brata, ali i davno prije toga dok je Malic bio tkz "istrazivacki novinar", a Karamarko Mesićev glavni operativac i kasnije kada je bio na celu SOA-e. Dakle, novinar blizak Tomislavu Karamarku plasira nevjerojatne budalastine, angazira svog prijatelja Kuljisa da dodaje malo "ulja na vatru," onda to sve plasiraju na nekom opskurnom portalu koji je pod utjecajem Joze Petrovica i tko zna koje energetske firme. A ja se pitam: zasto bi Karamarko i Jozo Petrovic napadali moju malenkost? - zapitao se odvjetnik Mišetić.

 

J. Zdunić