Od malih nogu vezan je uz glazbu, a sada su se poklopile sve zvijezde pa se Vedran Roguljić, član klape Iskon, odlučio javnosti prvi put predstaviti kao samostalni autor i izvođač svojom ljubavnom pop-baladom!

"Zapleši sa mnom" autorsko je djelo poznatog Dugoraćanina Vedrana Roguljića, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro. Lagani ritam i ljubav kao vječna inspiracija poslužili su ovom autoru da u glazbeni korpus doda još jednu lijepu priču.

Vedran je inače prvi put došao u doticaj s glazbom doista rano, već s osam godina, kada je upisao glazbenu školu - instrument gitaru. Priznaje da je osjećao poriv za pozornicom premda je predavao gitaru u glazbenoj školi:"Zov pozornice i zabavne glazbe bio je jači, a jedno i drugo ne uspijevam stizati. Nakon dvije godine rada dao sam otkaz u osnovnoj glazbenoj školi pa zato svu svoju energiju usmjeravam u zabavnu glazbu". 

"Osim što pjevam u klapi Iskon, bavim se skladateljskim radom. Tekst i glazbu napisao sam prije par mjeseci i odlučio sam se odmah da ona bude ta s kojom ću se predstaviti publici prvi put kao samostalni izvođač i autor. Spot je snimio i montirao Leo Bartulica. Lokacije na kojima je sniman su Crkva SV. Josipa u Dugom Ratu (zahvale župniku don Boži Čubeliću što je ustupio crkvu za potrebe snimanja), staro selo Duće te Velika plaža u Omišu" - izjavio je Roguljić.

 

M.B.