Hrvatsko nacionalno etičko sudište održalo je pripremnu sjednicu predsjedništva u proširenom sastavu pod predsjedanjem Zvonimira Šeparovića, a na dnevnom redu je bio plan nastavka rada s novim temama etičke osude pojedinaca i pojava veleizdaje hrvatskih nacionalnih interesa.

Tito, taj simbol i paradigma svega zla, vrh piramide najstrašnijih zločina počinjenih nad hrvatskim narodom u povijesti, zlokobno kao sjena stoji iznad svih procesa koje pokreće HNES i osudom Tita u veličanstvenoj atmosferi velike dvorane Vatroslav Lisinski nije završen proces ni Titu ni njegovim mentalnokomunistički apologetima. Dok god se Tito i njegovi simboli budu kočoperili na trgovima i ulicama grada Zagreba, na ulicama gradova Hrvatske, HNES će svojim aktivnostima snažno djelovati prema institucijama Republike Hrvatske tražeći uklanjanje svakog spomena na taj simbol zla, simbol zločina i veleizdaje vjekovnih težnji hrvatskog naroda za svojom slobodnom domovinom.

Etičke osude nisu ništa drugo nego znakovit, prvi korak prema lustraciji, one su svjetlo koje pokazuje put institucijama da se hrabro uhvate u koštac s tim problemom i da hrabro donose odluke za dobrobit svog naroda.

Tito je simbol zla, simbol zločina, simbol diktatorskog komunističkog režima, simbol nesloboda, cenzure, monstruoznih političkih procesa, simbol komunističkih kazamata, simbol jugoslavenskog okvira u kojemu je velikosrbska ideja dominirala nad svim narodima bivše Jugoslavije s izuzetkom „nebeskog“ srpskog naroda.

Tito je simbol besprizornog hedonizma,“u se na se i poda se“, on je simbol ekonomskog sloma i bankrota jedne monstuozne tvorevine, a taj bankrot osjećamo i dan danas. Ta „sjajna“ tvorevina, Jugoslavija, bankrotirala je još 1983. god., a svi njeni dugovi postali su neneplativi. Redukcije struje, par nepar, potpuni nedostatak roba, šverc svega i svačega, kilometarske kolone na granicama s Mađarskom, devalviran dinar koji je svoju kulminaciju dosegao 1990. Devalvacija koja je dosegla 1000% prava je slika lika i djela nihovog voljenog druga Tita. Već 1999. Godine u toj „superdržavi“ u bespovratan stečaj otišlo je preko 1000 hrvatskih pooduzeća a industrijska proizvodnja bila je potpuno uništena.

Tito je simbol zla, zločina i ekonomskog sloma, a taj ekonomski slom se prelomio preko leđa Hrvatske u ranim ratnim godinama. Autori ekonomskog slamanja Hrvatske bili su oni Titovi miljenici koji su se zatekli na rukovodećim položajima u poduzećima nakon raspada Jugoslavije, a u njihovim mentalnokomunističkim glavurdama nije bila važna boja partijske knjižice. Dok su branitelji lili krv na bojišnici oni su imali poseban zadatak ekonomski slomiti Hrvatsku i poraziti Hrvatsku nakon dobivenog Domovinskog rata. Bio je to dvostruki rat i dok smo onaj na bojišnici dobili, ovaj veleizdajnički, nakon rata, traje i dan danas.

Tito je taj simbol koji ideološki nosi i kao crvena nit spaja sve neprijatelje hrvatskog naroda!

Tito je i dalje živući vođa u njihovim glavama.

I oni to ne taje, oni na pitanje Tuđman ili Tito javno, bez srama odgovaraju TITO.

„Ovo je slučajna država, slučajan narod“!

To je izjava titoiste Milanovića koju su mnogi podcjenili stavljajući je u kontekst njegovog uličarskog izričaja, u kontekst niza blebnutih gluposti jednog nadobudnog političara. Ali to jednostavno nije tako.

Ta izjava je dobro promišljena, ona je jedan koncept dokidanja Hrvatske države, ona je koncept nepriznavanja hrvatske nacije i naroda, ona je protivna vjekovnoj težnji hrvatskog naroda, čežnji za svojom domovinom. Nasuprot tom konceptu stoji koncept Jugoslavije, jugoslavenske nacije, „regiona“ s Titovom ideologijom „na čelu kolone.“

Mentalni komunisti, Milanović-Mesić-Josipović-Pusić-evskog tipa, potpomognuti Pupavčevom petom kolonom, još uvijek misle i maštaju da je Hrvatska jedan međunarodni eksperiment i nadaju se da taj eksperiment ne će uspjeti. Ne samo da se nadaju, čine sve kako bi dokazali i prokazali Hrvatsku kao eksperiment, kao slučajnu državu sa slučajnim narodom.

Trenutno u međunarodnim razmjerima vlada stravična veleizdaja hrvatskih nacionalnih interesa, traje bezočna proizvodnja navodnog ustaštva,nacizma i fašizma, kroz „hrvatske veleposlaničke ćelije“, kako bi titoisti dokazali upravo to, da je Hrvatska slučajna država i da zbog tog navodnog fašizma ne zaslužuje biti država. Uporište u takvim razmišljanjima traže upirući prstom u konstituciju BiH koja je doista još uvijek jedan sramotan međunarodni eksperiment s tvorevinom Republikom Srpskom u njedrima, koja svoje temelje ima na klasičnom genocidu.

Tito je ideolog i „spirutus movens“ svih veleizdajničkih ideologija! Tita treba srušiti do kraja! Tita treba izbaciti iz svih muzeja iz svih udžbenika, Tita treba zauvijek isključiti iz svih glava koje tvrde da je on učinio puno dobroga. Povijest zaslužuje istinu!

I svaki „Mengele“ je bio brižan obiteljski čovjek, i serijski ubojice su imale karakteristiku dobrih susjeda, pa su ipak bili osuđeni na“vješala“ ili doživotnu robiju i zauvijek su prognani iz javnog života i uljuđenog društva. Sve tekovine „Titove revolucije“ počivaju na strašnim zločinima i ne postoji ljudsko ni političko opravdanje da te tekovine dalje egzistiraju ni u jednom pravnom ili povijesnom dokumentu uključujući i Ustav Republike Hrvatske. Može egzistirati jedino povijesna istina, kao opomena da se strahote ne ponove!

Hrvatska država, naša draga Domovina, ne može i ne smije imati svoje temelje ni u tragovima zločina, a rušenjem Tita i njegovih nedjela otvorit će se potpuno nova demokratska obzorja na kojima će se moći graditi istinsko pomirenje hrvatskog naroda.

To pomirenje treba započeti odmah, poglavito u demokršćanskom korpusu gdje postoji previše ispranih mozgova koji ne će ili ne žele shvatiti bit problema.

HNES će se i nadalje zalagati za detitoizaciju društva, za rušenje svih zločinačkih mitova. Zalagat će se za ISTINU o svim totalitarnim režimima, jer samo ISTINA oslobađa! Zalagat će se za LUSTRACIJU zajedno sa svim srodnim udrugama kojima je LUSTRACIJA zajednička platforma!

HNES treba podržati svim srcem i zbog toga, ne budimo lijeni i malodušni, pokažimo svojim primjerom demokršćansko zajedništvo, dođimo svi u malu dvoranu KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu 27.02. u 10 sati, na novu sjednicu osude veleizdajnika i pojava veleizdaja, na primjerima govora mržnje koji ciljano zatrpava medijski prostor.

 

Kazimir Mikašek-Kazo