Genderisti su preplavili Jelačićev plac i poslali poruku kako su nezadovoljeni jednom službenom gay paradom.

Njihova, dokazana pohota i promiskuitet, jer znanstveno je dokazano da homoseksualci promjene i preko 200 partnera tijekom svog „ljubavnog života“, objelodanila se na navodnom prosvjedu o navodnom Kurikulu. Oni zapravo ništa ne razumiju više od svojih poriva. I kada vidimo te dugine boje ne moramo ni znati šta piše u Kurikulu, sve nam je jasno!

Zanima ih samo taj dio Kurikula i zanima ih samo ono što nije brak između muškarca i žene, zanima ih samo ono što nije temelj svake Države i nacije. Obitelj ih ne zanima! Zanima ih rodna ideologija! Zanimaju ih oni koji će provesti ono što njih zanima, a trenutna vladajuća nomenklatura nisu ti koji će ispuniti njihove želje. Dakle zanima ih povratak njima srodnih duša na vlast i zbog toga su se skupili u duginim bojama prosvjedovati zbog nečega što temeljno ne razumiju i nije ih briga za hrvatsku djecu. Osim Kinsleyevih i Stulhoferovih štićenika, naravno!

I tako to biva kada radiš prosvjed bez merituma, bez smisla i bez glave, kada razmišljaš samo vlastitom „guzicom“. Brojka od 25 tisuća genderista i komunista može i ne mora biti zabrinjavajuća. Ali ipak brojka upozorava ministra Šustara i cijelu Vladu kako ne smiju odustati od implementacije novih ljudi u odbore koji će u okviru reforme Kurikula sadržajno unijeti trajne vrijednosti za opću korist Države i nacije.

Akademik Paar jasno je kazao da je dio Kurikula vezan uz prirodoslovne znanosti, na kojima leži tehnološki napredak i budućnost Hrtvatske, prepun elemenata namjerne veleizdaje. O dijelu koji govori o Hrvatskoj, a ne Jugoslavenskoj povijesti treba oštro, jasno, i glasno progovoriti. Povijesna znanost ima najvažniju zadaću za budućnost Hrvatske, zadaću revizije svih ideoloških mitova na kojima se još uvijek hrane neojugoslaveni i tzv. hrvatska ljevica.

Hrvatska povijest mora postati hrvatska povijest, a sve druge povijesti su povijesti nekih drugih država, država koje su bile monstruozni neprijatelj svega hrvatskog. Naravno, na čelu kolone je Titova Jugoslavija koja je poražena u Domovinskom ratu. Ta Jugoslavija, uvijek neprijateljska država u kojoj je Hrvatska bila krava muzara desetljećima u novom povijesnom svjedočenju može zauzeti tek nekoliko rečenica, rečenica o činjenici postojanja jedne diktatorske, nametnute, zločinačke tvorevine. Isto toliko redaka zaslužuje i Titov NOB-a koji je zločinačkim, staljinističkim metodama Hrvatima i Hravaticama nametnuo tu zločinačku tvorevinu. Da Jugoslavija nije bila zločinačka ne bi se raspala, da je Jugoslavija bila dobra Hrvatskoj ne bi Hrvatsku napala i okupirala, da Hrvati nisu bili svjesni te zloće nikada se ne bi organizirali i vojnički pobjedili u Domovinskom ratu.

Genderisti i komunisti rukom pod ruku znaju da se sprema ISTINA, a istine se boje više od samog vraga. Nevjerojatno je kako se pederski „miluju“ oni koji su zapravo bili krvni neprijatelji. Zaboravljaju „homići“ da ih je Tito u NOB-u sve od reda dao streljati, a u bivšoj JNA bili su izloženi najgorim porugama i progonima. Bili su „dekovani“! Ali eto, sve su spremni zaboraviti radi vlastitih poriva jedni, a radi povratka na vlast drugi. Zanimljivo zajedništvo mora se priznati!? Na temeljima čega? Ničega, na temeljima ljudskog ništavila!

Možemo li mi na temeljima istinskih vrijednosti kao što je obitelj, refrendum o braku i 800 000 potpisa, kao što je skup potpore generalima Gotovini i Markaču od 120 000 ljudi, spontani skup, bez ikakvih „pijarovskih“ priprema, kao što su dva skupa u protekle dvije godine u Bleiburgu od ukupno 80 000 ljudi, kao što je skup potpore SZO Vukovara, kao što je kolona sjećanja u Vukovaru od 150 000 ljudi, možemo li mi na tim vrijednostnim temeljima iznjedriti jedan veličanstveni refrendum o rušenju svih mitova komunističkog sustava, ili smo i mi samo hlebinski, kukavni politikanti spremni na međusobne svađe i razjedinjavanje!?

Možemo i moramo provesti u djelo riječi i krik našeg dragog biskupa Valentina Pozaića i priuštiti mu, premda je ozbiljno bolestan, da ipak doživi vlastite proročanske poruke:

„HRVATSKOJ JE POTREBNA NOVA OLUJA, HRTVATSKOJ JE POTREBNA LUSTRACIJA“!

 

Kazimir Mikašek-Kazo