"Slaži mi" je četvrta pjesma u nizu povezanih glazbenih video priča Dalibora Hercega kojom najavljuje novi album "Jak u svojoj slabosti".

Nakon uspješnog konceptualnog albuma "Osmi dan" izdanog prošle godine autorski duo surađuje i na novom albumu "Jak u svojoj slabosti" koji drugi je album Dalibora. Glazbu i aranžman u svim pjesama potpisuje sam Dalibor, dok stihove svih pjesama napisao je Giovanni Jakovac.

-Započeli smo glazbenu priču sa skladbom "1000 obećanja", nastavili buntovničkom pjesmom "James Deen", oprostili se s baladom "Oproštaj" da bismo dobili završetak jedne ljubavne priče u cijelom ciklusu pod nazivom "Slaži mi" - kaže Herceg.

Video spot za pjesmu sniman je u dvorcu "Frankopan" u Kraljevici.Radnja video spota bazirana je na nježnim, romantičnim i tajnovitim kadrovima ljubavnog para koji nakon svega što se dogodilo između njih ostaje zajedno u uvjerenju da ljubav uvijek pobjeđuje bez obzira na sve neprilike, oluje, laži koje donosi život.

U spotu se pojavljuje posebna gošća Sanja Babić koja je na samom početku ove glazbene i video priče glumila u video spot "1000 obećanja". Kameru potpisuje Tajči Čekada.

"Slaži mi" najavljuje i multimedijalnu promociju albuma "Jak u svojoj slabosti" koju će pratiti izložba fotografija sa snimanja svih video spotova sa albuma autorice Tajči Čekade uz premijeru video spota. Promocija će se održati u Karlovcu u Glazbenoj školi Karlovac prvog prosinca s početkom u 18 sati.

 

M.B.