U emisiji intervju tjedna na Hrvatskom radiju 1, Zlatko Komadina je između ostalog, u jeku svoje kampanje za predsjednika SDP-a, rekao i ovo:

„Mi smo isto koristili ustaše i partizane u predizbornoj kampanji kao i HDZ…HDZ je plašio sa crvenim vragovima, a mi sa crnim vragovima, mi smo tako mobilizirali naše biračko tijelo i u rovove smo ih strpali, što se mnogima zgadilo..na neki način takvo ponašanje, podjela Hrvatske zapravo stvara protestne glasove…“

„A opet da toga nema (forsiranja teme antifašizma), dogodio bi se drugi apsurd – nestali bi možda kao socijaldemokrati“, izjavio je Zlatko Komadina.

Na portalu direktno.hr Goran Radman, komandant najprljavije TV šupe u Hrvatskoj, a ni RTL se ne treba izuzeti s te ljestvice veleizdaje, traži ispravak netočnih navoda kojima ga zlonamjernici difamiraju stavljajući ga u ulogu proizvođača fašizma.

Ravnatelj Hrvatske radiotelevizije podnio je zahtjev za ispravak informacija zbog članka o emisiji Bujica u kojem je bivša glavna urednica Informativnog programa HTV-a Hloverka Novak Srzić govorila o stanju na HRT-u.

.....sukladno članku 40. Zakona o medijima ovim putem podnosim zahtjev za objavu ispravka informacija navedenih u članku „Radmanov je specijalni zadatak izmišljati fašiste i srušiti ovu vladu“ objavljenom 29. siječnja 2016. na portalu vvww.direktno.hr.........

>>Hloverka Novak Srzić: Radmanov zadatak je srušiti ovu vladu (Video)

Komandantu Radmanovizije, projugoslavenske TV šupe, ne samo da je specijalni zadatak proizvoditi ustaše, nego mu je to prva i posljednja životna zadaća na kraju sramotne političke karijere koju je gradio ljubeći Titove noge. To jasno potvrđuje Zlatko Komadina, komandant riječke projugoslavenske skupine, koji onako snishodljivo, čak priznaje kako su teme ustaša i partizana namjerno koristili u predizborne svrhe, jer da nisu, nestala bi socijaldemokracija,odnosno komunizma, te "sjajne stečevina druga Tita".

Ono što pišem danima, teorija da postoji medijska tvornica za proizvodnju ustaša i fašizma potvrđena je baš iz usta Zlatka Komadine, tog mentalnokomunističko političkog kapitalca koji SDP želi vratiti u ruke političkih i bioloških sinova partijskih kapitalaca iz 1945. godine.

Budući vođa „Komunističke partije Hrvatske“ bez dlake na jeziku, prepotentno, nedodirljivo, uvjerljivo, argumentira predizborni rat između „crnih“ i „crvenih“ i to opravdava navodniom spašavanjem socijaldemokracije (čitaj komunizma) koja je, opet navodno, ugrožena.

To je ona mavodna socijaldemokracija koja je klasičnim socijalnim pogromom u zadnje četiri godine prekrasnu i prosperitetnu zamlju Hrvatsku dovela na vrh ljestvice socijalno najugroženijih zemalja svijeta, to je ona socijaldemokracija koja je po ne znam koji put u hrvatskoj povijesti iz zemlje protjerala preko 150 000 mladih radno sposobnih i pametnih ljudi.

To je ona socijaldemokracija koja je svojim politikama učinila da hrvatska nacija izumire, koja nas je dovela do katastrofičnih demografskoh pokazatelja, to je ona socijaldemokracija kojoj su bili važniji pederi i lezbejke od braka i obitelji kao najvažnijeg stupa svake nacije. To je ona socijaldemokracija kojoj branitelji smrde, kojoj je Hrvatska slučajna država, a hrvatski narod slučajan narod.

To je ta „crvena socijaldemokracija“, vidljiva na svakom koraku, ona koju svakodnevno osjetimo na vlastitoj koži u vlastitom džepu, koja razara mozak svakom inteligentnom čovjeku, koja kao u najgora Titova zločinačka vremena ispire mozak iz dana u dan.

Komandant Zlatko Komadina bez komandanta Radmana ne bi bio nitko i ništa!

Bez te ideološke sinergije, proizvedenih ratova između „crvenih“ i „crnih“ njih ne bi bilo. I dok su „crveni“ vragovi vidljivi na svakom koraku, u svakom njihovom postupku, na svakom ekranu, u svim novinama, vidljivi su od lex Perković do jučerašnjeg „Otvorenog“ Radmanove TV šupe, dok kokarde i Josipovićeve „lijepe kape partizanke“ iskaču „iz svake paštete“, dok se Hrvatskom ore četničke pjesme, dok zločinac Tito vrišti s najljepšeg trga u Zagrebu, ustaša nema ni za lijek.

Ako ih nema treba ih izmisliti, ako nema ustaških kapa treba od HOS-ove kape stvoriti ustašku kapu, od glave na kojoj ta kapa stoji treba stvoriti fašističku glavu, od onoga tko je tog navodnog fašistu postavio za ministra treba stvoriti nasljednika Mile Budaka, od onoga koji je postavio Milu Budaka treba stvoriti Poglavnika, a za duhovnog vođu tih navodnih ustaških hordi treba imenovati Predsjednicu, koja se eto drznula "ustašu" Tuđmana vratiti na Pantovćak.

Domagoj Novokmet Bembo, Radmanov kmet kojega Franjo Tahi ne bi zaposlio ni kao konjušara u svojim štalama, dobio je zadatak ispire naše mozgove, dobio je zadatak braniti mentalnokomunističku "socijaldemokraciju" od najezde „crnih vragova“.

„Crni vragovi“ su oni koji su se u Vukovaru dva puta usudili okrenuti leđa tim poštenim "socijaldemokratima", koji su se u Kninu i Sinju usudili zviždati drugu Milanoviću, koji su se drznuli izabrati predsjednicu Republike, koji su se usudili javno kazati da je Titov komunistički režim zločinački režim.

„Crni vragovi“ su naši branitelji, a crni su samo zato što su stvorili Domovinu, crni su zato što su srušili „socijaldemokratsku“ Jugoslaviju, što su se usudili poremetiti snove i planove mentalnokomunističke bulumente.

Bez medija koji će proizvoditi istinu, koji će reći istinu o „crvenima“ i „crnima“, koji će reći narodu istinu o stvarnom ekonomskom stanju u kojemu se država nalazi ne će biti moguće vladati. Bez „ministarstva egzorcizma“ koje će biti zaduženo za istjerivanje i protjerivanje „crvenih vragova“ ne će biti budućnosti Hrvatske.

Šta se čeka? Do kada ćemo mi, obespravljeni hrvatski narod moći trpjeti ova svakodnevna poniženja, do kada ćemo moći trpjeti da nam lažu i smiju nam se u lice, da vrijeđaju i gaze hrvatske svetinje i ljude koje smo legitimno izabrali radi bolje budućnosti Hrvatske? Do kada gospodo???

Šta se čeka s raznim Radmanom i Radmančićima, Kmetovima, Trbovićkama, koji plaćeni našim novcem, na dnevnoj bazi proizvode ustaše, kaos, nered i depresiju.

Institucije hrvatske Države dužne su reagirati.

Hrvatski narod nije birao novu vlast da bi državne institucije i dalje stajale u kutu RINGA i njemo promatrale fabriciranje izmišljenog ustaštva. Nova vlast ima zadaću boriti se za Hrvatsku svim pravnim sredstvima, uključujući i procesuiranje medijskih utajivača poreza i onih koji desetine milijuna kuna prebacuju svojim političkim mentorima i to za "usluge unaprijed".

Nova vlast ima mandat smijeniti Radmana, proizvođača kaosa i nereda i apologetu Titovog zločinačkog režima. Ima mandat da neutralizira sve ono što je komunistička bulumenta učinila na HRT-u prije četiri godine kad su u „bartolomejskoj noči“ smjenili sve Hrvate i Hrvatice s uredničkih položaja.

Ako pod hitno ne dođe do demokratizacije medija, ova će vlast i strateške odrednice političkog zaokreta biti ugrožene i Hrvatska će opet zaploviti prema Beogradu i "regionu".

U tom slučaju, hrvatski narod će doživjeti ponovo neviđeni povijesni pogrom koji može eskalirati do neslućenih razmjera i gubitka države.

Kazimir Mikašek-Kazo