ISTAKNUTE VIJESTI

Trebala je doci jedna stara gospođa, dr Judith Reisman da konaćno počnu padati maske u ovoj mračnoj i neokomunističkoj Hrvatskoj pritisnutoj nasiljem, pljačkom i korupcijom koju je uzrokovao jedan mračni mentalni sklop koji je godinama divljao ovim prostorima.


Kada smo1991. krenuli braniti se od Miloševića  i njegove politike konačnog rješnja hrvatskog pitanja, sanjali smo o jednoj pravednoj i slobodnoj Hrvatskoj. Hrvatskoj u kojoj će njeni građani nakon desetljeća nasilja i mraka uživati slobodu za koju su generacije Hrvata i hrvatskih građana  ginuli, bivali premlačivani, zatvarani, proganjani.

Danas kada smo mislili da konačno uživamo tu slobodu spoznali smo da smo u teškoj zabludi. Trebala je doći jedna starica iz Židovskog naroda da nam otvori oči da istjera zvjeri iz njihovih jazbina da nam kaže tko smo i što smo i da nam pokaže put.

Došla je slabašna i krhka a na nju su kidisali da je rastrgaju kao da sa sobom vodi stotine vojnika. Čega su se bojali? Zašto toliko izljeva mržnje i nesnosljivosti naspram te starice. Gdje su oni vidjeli tu snagu u njoj, tu snagu koja ih ugrožava koja ih tako jako plaši.

Ta snaga  je zapravo  bila snaga istine koju je kazivala.

Nazivali su je dementnom, babuskarom, kvaziznanstvenicom, glupačom.  Hrvatska televizija okrenula se protiv hrvatsih građana, zajedno sa izdanjima EPH na čelu sa Jutarnjim listom , tportalom, Indexom i Novim Listom, kao što su godinama radili blateći Domovinski rat, naše genarale koji su vodili našu pobjedničku vojsku, govoreči nam da smo zločinci iz udruženog zločinačkog poduhvata. Sjetite se samo koliko nasilja, laži i mržnje prema Domovinskom ratu su iznijeli.

Sve te tiskovine , Hrvatska televizija i tportal žive od novca one većine  hrvatskih građana protiv kojih nastupaju. Svaki puta kada kupite Jutarnji List ili uzmete Max3 paket ili Tmobile uslugu vi hrvatski građani plaćate one koji vam brane slobodu govora, koji vam brane da odgajate svoju djecu u skladu sa vašim svjetonazorom, koji su uveli medijsku blokadu, koji vas uvjeravaju da vam je država zločinačka.. Oni žive od vašeg novca vaš novac žele ali vam ne dopuštaju da kažete što mislite i kakvu bi Hrvatsku željeli jer oni zapravo ne žele takvu Hrvatsku.

Ta starica nam je poručila nemojte se bojati dignite glavu i budite hrabri. Ovo je vaša domovina vaša Hrvatska za nju ste se borili i ginuli,  borite se demokracijom, slobodom, ljudskim pravima i istinom protiv mračnjaka koji šire laži, mržnju, nasilje  koji vas nisu voljeli niti 91 a ne vole vas niti sada.

Bojkotirajte njihove umotvorine, pišite peticije, tražite svoju hrvatsku televiziju, borite se za  slobodu za demokraciju za istinu, za drugačiju Hrvatsku. Hrvatsku kakvu smo željeli.

 


Tomislav Balić