ISTAKNUTE VIJESTI

Posljednji predsjednik Jugoslavije i počasni predsjednik takozvanih "antifašista", skoro sedam stoljeća nakon sloma fašizma, Stipe Mesić, posjetio je Josipa Boljkovca 31. kolovoza, pred početak Boljkovčeva istraživanja za ratno-poratne zločine nad civilima i zarobljenim vojnicima na Karlovačkom području, gdje je bio šef Ozne.

Ako optužnica protiv Boljkovca bude podignuta, to bi bio prvi slučaj da u Hrvatskoj netko odgovara za strašne zločine nad hrvatskim narodom od strane jugokomunističkih boljševika... . I eto, Gadafijev doktor Stipe Mesić našao se u ulozi spasitelja Josipa Boljkovca,koga pokušava prikriti od pravne države i pozitivnih domaćih i međunarodnih pravnih normi. Sami istražitelji za Boljkovca tvrde kako imaju dovoljno dokaza njegovih masovnih zločina nad Hrvatima.

>>Novi prilozi za životopis Budimira Lončara

>>IVAN ZVONIMIR ČIČAK: Hrvatskom vladaju potomci komunista

Jedan Josip Boljkovac je bio prvi ministar unutarnjih poslova prve Vlade Republike Hrvatske. To, kao i slučaj Josipa Nanolića i Stipe Mesića, mnogi prigovaraju Franji Tuđmanu. Međutim, da se Franjo Tuđman nije poslužio tom taktikom, bio bi u prvim danima likvidiran od tih jugokomunističkih oznaško-udbaških zločinaca.

U čitavoj ovoj situaciji  opet se aktivira Stipe Mesić u obranu oznaško-udbaških ubojica hrvatskog naroda. Tijekom posjete Boljkovcu, sin "Jože Tovariša"  izjavljuje "da je to pučkoškolski primjer političkih progona antifašista" kojima i sam pripada. To je onaj isti Stipe Mesić koji je Duški Jovanić, novinarki beogradske Duge, izjavio da je kao partizanski kurir za vrijeme onoga rata imao zadaću pionirskog lešinarenja.

>>Joso Vulić kao dijete ispod kreveta gledao kako mu je drug Tovariš Josa Mesić ubijao roditelje

>>Razlozi zbog kojih Stjepan Mesić brani zločine komunizma i napada Karamarka - Istina o drugu Tovarišu Josi Mesiću

Međutim, nitko ne provjerava što je radio Stipe Mesić na kraju rata, kada je bio par godina stariji, odnosno u vrijeme križnih puteva zarobljenika Bleiburške tragedije hrvatskoga naroda, dok su masovno ubijani Hrvati diljem jugokomunističke tvorevine.

Nije li i Stipe Mesić ubijao po stratištima skupa sa svojim ocem "Tovariščem", za kojega tvrdi da mu je najveći uzor u životu? Inače, vidi se da su Stipi Mesiću još uvijek najveći uzori Muamer, Castro, Tito, Boljkovac i Manolić koje nastoji braniti svojim "autoritetom" bivšega predsjednika dviju država.

>>Mesićeva potpora osumnjičenom Boljkovcu

Potomak "Jože tovariša" nikako ne može shvatiti da je sramotno braniti zločince, bilo koje vrste, iz bilo kojega vremena i za bilo koje im ideologije. Vrijeme bi bilo da se Stipe Mesić jednom oslobodi svih Brozova, Boljkovaca i Gadafija, kao i vlastitoga oca, za kojega se tvrdi da je bio jedan od najvećih ratnih i poratnih zločinaca nad Hrvatima Podravine.

Svakako bi trebalo ispitati partizansko-oznaško-udbašku ulogu Stipe Mesića tijekom prve i druge agresije na Hrvatsku, u kojima je bio aktivni sudionik. Vrijeme bi bilo da hrvatskome narodu, domovine i svijeta podnese izvješće o novcima koje je torbario tijekom Domovinskog rata, kao i svoju ulogu u mnogim aferama koje potresaju današnju hrvatsku državu.Mate Ćavar

Mesićeva podrška Josipu Boljkovcu!

Počasni predsjednik takozvanih "antifašista" RH, Stipe Mesić, posjetio je Josipa Boljkovca 31. kolovoza, pred početak Boljkovčeva istraživanja za ratno-poratne zločine nad zarobljenim vojnicima NDH na Karlovačkom području, gdje je bio šef Ozne. Ako se to dogodi, to bi bio prvi slučaj da u Hrvatskoj netko odgovara za strašne zločine nad hrvatskim narodom od strane jugokomunista... I eto, Gadafijev doktor Stipe Mesić se našao da spašava od istrage Josipa Boljkovca, za kojega istražitelji tvrde da imaju dovoljno dokaza njegovih masovnih zločina nad Hrvatima. A jedan Josip Boljkovac je bio prvi ministar unutarnjih poslova prve Vlade Republike Hrvatske. I to mnogi prigovaraju Franji Tuđmanu. Ali da se Franjo Tuđman nije poslužio tom taktikom, bio bi u prvim danima likvidiran od tih jugokomunističkih oznaško-udbaških zločinaca. U tome svemu opet se aktivira Stipe Mesić u obranu oznaško-udbaških ubojica hrvatskog naroda. Ovim posjetom izjavljuje "da je to pučkoškolski primjer političkih progona antifašista" kojima i sam pripada. To je onaj isti Stipe Mesić koji je Duški Jovanić, novinarki beogradske Duge, izjavio da je kao partizanski kurir za vrijeme onoga rata imao zadaću pionirskog lešinara. A nitko ne provjerava što je radio Stipe Mesić na kraju rata, kada je bio stariji par godina, to jest u vrijeme križnih puteva zarobljenika Bleiburške tragedije hrvatskoga naroda, dok su masovno ubijani Hrvati diljem jugokomunističke tvorevine. Nije li Stipe Mesić ubijao po stratištima skupa sa svojim ocem "Tovariščem", za kojega tvrdi da mu je najveći uzor u životu. Inače, vidi se da su Stipi Mesiću još uvijek najveći uzori Muameri i Boljkovci koje nastoji braniti svojim "autoritetom" bivšega predsjednika RH. Mesić nikako ne može shvatiti da je sramotno braniti zločince, bilo koje vrste, iz bilo kojega vremena i za bilo koje im ideologije. Vrijeme bi bilo da se Stipe Mesić jednom oslobodi svih Brozova, Boljkovaca i Gadafija, kao i vlastitoga oca, za kojega se tvrdi da je bio jedan od najvećih ratnih i poratnih zločinaca nad Hrvatima Podravine. Svakako bi trebalo ispitati partizansko-oznaško-udbašku ulogu Stipe Mesića tijekom prve i druge agresije na Hrvatsku, u kojima je bio aktivni sudionik. Vrijeme bi bilo da hrvatskome narodu, domovine i svijeta podnese izvještaj i o novcima koje je torbario tijekom Domovinskog rata.